Byggbara hantlar

Byggbara hantlar

Byggbara hantlar kan som det låter byggas på med fler viktskivor. De är identiska med de justerbara hantlarna.

Thunder Fitness säljer billiga och kvalitativa byggbara hantlar, läs mer och köp dem här nedanför:

Byggbara hantlar - Bästa val för hemmagymmet

Byggbara hantlar från Thunder Fitness

Om man vill träna hemma eller bygga ett litet hemmagym är vanligtvis några byggbara hantlar det bästa alternativet. Fördelen är att det blir mycket billigare jämfört med fasta i flertalet olika vikter.

Med byggbara hantlar är det bara att skruva av låset och ta av eller sätta på fler viktskivor för att justera vikten. Nackdelen är att det tar lite extra tid bara.

Har man en gymbänk och hantlar som kan justeras så kan man redan där göra de flesta viktiga styrketräningsövningarna.

Andra varianter av byggbara hantlar

Förutom de byggbara/justerbara hantlarna så finns det så kallade ställbara. Dessa placeras i ett sorts ställ där man sedan med hjälp av ett vred kan justera vikten. Dessa är dock flera gånger dyrare än de mer enkla byggbara modellerna.

Den tredje varianten av hantlar som vi redan kort har nämnt ovan är de fasta. Precis som namnet antyder är de tillverkade i en fast konstruktion med en bestämd vikt. Man kan alltså inte bygga om dem till olika vikter. Därför blir det väldigt dyrt om man till exempel vill ha hantlar i vikterna 5, 8, 10, 15 och 20 kg i sitt hemmagym. Och vanligtvis vill de flesta nog ha mycket fler variationsmöjligheter än så.

Bästa köp - byggbart hantelset

Att köpa ett färdigt hantelset som är byggbart är ofta det bästa. Då blir det vanligtvis billigare än om man köper hantelstång, lås och viktskivor separat. Man kan även börja med en mindre vikt för att sedan bygga på med fler viktskivor.

Thunder Fitness säljer kvalitativa set som är påbyggbara till bra pris, du hittar dem längre upp i artikeln!← Äldre post Nyare post →