Bra hantlar för hemmabruk

Bra hantlar för hemmabruk

För att utföra styrketräning hemma är ett par hantlar det absolut mest effektiva och prisvärda alternativet. I detta inlägg ska jag kort gå igenom vilka som är de bästa hantlar för hemmabruk och varför.

Thunder Fitness säljer prisvärda och bra hantlar för hemmabruk, du hittar dem här nedanför:

Bästa hantlar för hemmabruk

Bra hantlar för hemmabruk

Vilket som är det absolut bästa valet av hantlar till hemmaträning kan såklart variera lite beroende på din plånbok och specifika preferenser. Men generellt sett är ett par justerbara hantlar det bästa valet för de allra flesta.

Med justerbara hantlar kan du enkelt justera vikten genom att skruva av och på olika 25 mm viktskivor för att ändra vikten. Det innebär att du endast behöver köpa ett hantelset i stället för flera hantlar i olika vikter. Det blir både billigare och tar mindre plats.

Hur avancerat hemmagym vill du ha?

Om din plan är att bygga ett mer seriöst hemmagym kan det vara en god idé att köpa fasta hantlar i flera olika vikter. Det kommer dock kosta mycket pengar och ta mycket plats.

Vill du istället ha en mer prisvärd och effektiv lösning är ett par justerbara/byggbara hantlar ett mycket bättre alternativ.

Thunder Fitness hantlar för hemmabruk

Hemmaträning med hantlar

Våra hantelset kan justeras mellan 2,5 och 15 kg totalt per hantel. Antingen kan du ha två hantlar med 7,5 kg eller en hantel på 15 kg. Vill du ha mer vikt är det bara att köpa till fler hantelvikter (vilka är 25 mm i innerdiameter).

Vidare är våra hantlar försedda med gummihandtag vilket ger extra stabilitet och skönt grepp vilket är uppskattat av många.

Vill du istället köpa en hantel med fast vikt kostar det ofta lika mycket eller mer för en hantel som hela vårt hantelset. Så för att uppnå en bredd med hantlar i flera olika vikter kommer det att kosta många tusen kronor. Därför anser vi att justerbara hantlar är det absolut bästa valet för normal hemmaträning.

Du hittar våra prisvärda hantelset för hemmabruk längre upp i artikeln!← Äldre post Nyare post →