Julklapp för den som gillar träning, gym och sport!

Köpa julklappar är sällan en enkel uppgift, speciellt inte till vuxna människor som knappast underlättar genom att skriva en önskelista till "tomten". Därför kan det vara skönt med lite julklappstips som förenklar processen. Här kommer våra bästa förslag och idéer!

Julklappstips 2021 för den som gillar träning

Träning är ju ett väldigt brett område så vi har delat in det i några undersektioner. Vidare är det såklart en förutsättning att veta vilka saker personen ifråga redan har.

Julklappar till den som gillar löpning etc.

Julklapp träning

Gillar personen du ska ge en julklapp till att springa? Det kan vara all sorts löpning, från maraton till orientering och 100 meter sprinter. Hobbynivå eller elitatlet gör ingen skillnad.

Då är vårt tips en VIKTVÄST!

Att springa med en viktväst är intensivt och utmanande. Efter att ha tränat mycket med en viktväst kommer man känna sig fjäderlätt vid löpning utan. Variation är också en essentiell ingrediens för att utvecklas.

Thunder Fitness har ett av Sveriges största och mest kompletta utbud av viktvästar från 5-30 kg och olika stora modeller beroende på ens längd.

Klicka här för att läsa mer om viktvästar samt se hela vårt utbud!

Julklapp till den som gillar gym och styrketräning

Är du på jakt efter julklappar till någon som nästintill bor på gymmet? En person som brinner för styrketräning, styrkelyft, strongman med mera?

Då har vi några bra julklappstips åt dig!

Julklappstips inom gym och styrketräning

Gillar personen att träna hemma och är ute efter att bygga ett hemmagym? Då kan vi rekommendera:

  • Träningsbänk. En dyr julklapp men också något av det mest essentiella i det lilla (eller stora) hemmagymmet. Vår bänk Weight Bench PRO är en riktig premiummodell som tål hela 500 kg i maxbelastning!
  • Hantlar. Alla som gillar styrketräning blir glada av att få hantlar i present. Våra hantlar är även påbyggbara och kan alltså justeras i olika vikter.

Går personen främst till kommersiella gym? Då kan vi rekommendera:

  • Lyftarbälte. Vi har tre modeller just nu, ett i äkta läder, ett i billigare split läder samt ett enklare i tyg.
  • Wrist Wraps. Perfekt för den som vill stabilisera sina handleder och lyfta tyngre i pressövningar som till exempel bänkpress.
  • Dragremmar. För att inte tappa greppet vid tunga marklyft är dragremmar något man behöver.

Hoppas våra julklappstips ovan hjälper er något i sökandet!