Nyhet - Avtagbar mobilficka på våra viktvästar!

Nyhet - Avtagbar mobilficka på våra viktvästar!

Hej!

Jag tänkte bara uppdatera här angående en nyhet med våra viktvästar. Nyhet kanske inte är det mest passande ordet då förändringen skedde runt årsskiftet 2022/2023 men hur som helst ville jag upplysa om det här på bloggen också.

Mobilficka på våra viktvästar

Våra viktvästar är nu utrustade med en mobilficka, det gäller alla modeller som väger 10 kg och 20 kg. Således har följande västar en mobilficka:

  • PRO 10 kg Small
  • PRO 10 kg Normal
  • PRO 20 kg Small
  • PRO 20 kg Normal

Anledningen till att vi modifierat viktvästarna med en mobilficka är att många tidigare kunder efterfrågat det. Så det är riktigt kul att nu kunna erbjuda det. Vi lyssnar alltid på förslag och kritik, både positiv som negativ, från våra kunder.

Tyvärr kunde vi dock inte förse våra 5 kg och 30 kg viktvästar med en mobilficka av utrymmesskäl.

Passar alla mobiler

En stor fördel med mobilfickan är att den är elastisk och på så sätt passar alla mobiler, från äldre och mindre till dagens allra största modeller.

Avtagbar

Vill man inte ha mobilfickan på så går det även lätt att ta av den tack vare dess plastspänne. Så för den som gillade viktvästarnas design och funktion som de var tidigare är ingen skada skedd. Den enda skillnaden är en knappt märkbar rem på den vänstra axeln där man fäster mobilfickan.

Angående uppgradering

Har du en äldre Thunder Fitness 10 eller 20 kg viktväst och vill uppgradera med en mobilficka går det tyvärr inte eftersom de äldre modellerna saknar remmen på vänstra axeln där man fäster fickan.

Men misströsta inte, är du en tidigare viktvästkund kan vi erbjuda dig att köpa ett nytt hölje som är utrustat med en mobilficka till ett kraftigt rabatterat pris. Vill du göra detta så kontakta oss.

Video på mobilfickan

För ett tag sen spelade jag in en liten video där ni kan se mobilfickan och hur den sitter på viktvästen:

 

 ← Äldre post Nyare post →